Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb els dits, traieu les escatetes de les sardines. Filetegeu-les, procurant que no hi quedin espines. Passeu-les per l’aixeta, amb aigua freda. Saleu-les i cobriu-les amb el vinagre d’arròs, 20 min.
  2. Traieu-ne el vinagre i renteu les sardines sota l’aixeta, amb aigua freda. Col·loqueules en un recipient amb tapa i cobriu-les amb oli d’oliva fins a l’hora de servir-les. Aguantaran una setmana a la nevera, cobertes d’oli.
  3. Obriu els alvocats, traieu-ne el pinyol i la pela i poseu-los en un recipient, amb el suc de llima, sal i pebre. Aixafeu-los amb una forquilla fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi l’escalunya, molt picada, i barregeu-ho bé.
  4. Disposeu una base de crema d’alvocat i els filets de sardina a sobre, tallats en dos. Acabeu-ho amb maduixes i pètals de violeta, unes escates de sal marina i oli d’oliva verge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: