Preparació
- Talleu les escalunyes a daus petits. Poseu una cassola al foc, afegiu-hi uns 40 g de mantega i un raig d’oli i coeu l’escalunya fins que estigui transparent.
- Afegiu-hi l’arròs i els brins de safrà torrats. Remeneu-ho i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir.
- Afegiu-hi el brou de carn a poc a poc i aneu remenant l’arròs perquè tregui el midó i quedi cremós. Heu d’anar tirant el brou i deixar que es vagi evaporant, abans de tirar-n’hi més.
- Deixeu coure l’arròs uns 18 min, fins que estigui grenyal, i salpebreu-ho.
- Retireu l’arròs del foc, afegiu-hi la resta de la mantega i el parmesà, i barregeu-ho amb cura perquè quedi com una crema.
- Serviu l’arròs de seguida en plats fondos i acabeu-ho amb julivert picat.