Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esmicoleu els confits d'ànec i reserveu-ne la carn. Els ossos els podeu rebutjar.
  2. Talleu la ceba, les pastanagues i els alls tendres a daus petits.
  3. Poseu en una paella un raig d'oli d'oliva, la carn dels confits, la verdura i una mica de sal i ho deixeu sofregir a foc mitjà 15 min.
  4. Incorporeu-hi les favetes escorregudes i el vi blanc. Deixeu que el vi redueixi 5 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i uns brins de safrà. Doneu-hi unes voltes amb ajuda d'una cullera de fusta.
  6. Afegiu-hi el brou de verdures. Rectifiqueu-ho de sal, si cal. deixeu-ho coure 18 min.
  7. Passat el temps, retireu-ho del foc i afegiu-hi els espinacs tallats a la juliana. Barregeu-ho i deixeu-ho reposar tapat 5 min abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto