Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i enrossiu-hi els trossos de conill i el fetge. Traieu-los de la cocota i reserveu-los.
  2. Afegeiu-hi una mica més d'oli, si cal, i sofregiu la ceba ratllada amb una mica de sal. Doneu-li un parell de voltes i afegiu-hi els pebrots tallats a trossos petits i sofregiu-ho tot fins que es comencin a estovar. Incorporeu-hi el tomàquet ratllat i deixeu que el sofregit es vagi fent a foc lent fins que es quedi gairebé sense líquid. Ja sabeu que el secret d'un bon arròs és fer un sofregit ben concentrat, així que sigueu pacients.
  3. Quan el sofregit estigui al punt, torneu a posar el conill a la cocota i afegiu-hi també els cors de les carxofes tallats a quarts. Incorporeu-hi també el vi blanc i un got d'aigua.
  4. En un morter, piqueu el fetge del conill juntament amb el gra d'all i el julivert i incorporeu la pasta resultant a la cocota. Afegiu-hi també uns brins de safrà i una mica de sal. Deixeu que tot el conjunt faci xup-xup durant 25 min.
  5. Incorporeu-hi l'arròs i els pèsols i decidiu si voleu un arròs caldós o sec. En cas de voler-lo caldós, afegiu 4 vegades el volum d'arròs en aigua, i en cas de voler-lo sec, amb 2 vegades el seu volum serà suficient. Un cop incorporeu el líquid, rectifiqueu-ho de sal, deixeu-ho que cogui a foc fort 10 min i després abaixeu la potència i que es cogui 8 min més. Finalment, retireu-ho del foc i deixeu-ho que reposi tapat 5 min abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto