Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu el llamàntol a rodelles (aprofitant tot el suc que en surti). En una cassola de terra, poseu-hi un raig d’oli i salteu el llamàntol. Reserveu-lo per a més endavant.
  2. A la mateixa cassola on heu enrossit el llamàntol, enrossiu-hi la ceba, juntament amb els dos pebrots tallats a trossos petits. Tot seguit, ratlleu els tomàquets i feu un bon sofregit. Aboqueu el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i feu-lo bullir fort durant 13 min.
  3. Abans que acabi de coure’s l’arròs, afegiu-hi el llamàntol i les cloïsses que ja tindreu obertes al vapor. També a l’últim moment feu la picada amb l’all, el julivert i la polpa de la nyora. Després de deixar-ho bullir 13 min, apagueu el foc i tapeu la cassola. Deixeu que reposi de 5 a 8 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: