Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’arròs en una paella, en sec, 6-7 min, a foc mitjà i remenant-lo de tant en tant, fins que desprengui olor de torrat. Reserveu-lo.
  2. Peleu i piqueu la ceba.
  3. Escalfeu la margarina de soja i l’oli en una paella; ofegueu-hi la ceba, amb dos polsims de sal i el julivert. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho tot 1-2 min.
  4. Tireu-hi les tres quartes parts del brou de verdures ben calent, deixeu que bulli i abaixeu el foc al mínim; tapeu-ho i deixeu-ho coure 12 min.
  5. Afegiu-hi les faves i continueu la cocció 5 min més. Si calgués, afegiu-hi una mica més del brou reservat. Rectifiqueu-ne el punt de sal.
  6. Una vegada l’arròs estigui al punt, retireu-ho i afegiu-hi la menta picada; barregeu-ho.
  7. En servir-ho, ratlleu-hi el formatge de tofu pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto