Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu totes les verdures, talleu les mongetes, talleu el bròquil a brots petits, desgraneu els pèsols i talleu les carxofes en 8 trossos i la pastanaga a bastonets. Fregiu les carxofes i reserveu-les.
  2. Poseu la cassola al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita. S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada. Tot seguit, tireu-hi l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu que es faci lentament.
  3. Passeu el bacallà esqueixat sense remullar per la planxa perquè es torri una mica; després, poseu-lo en un colador per dessalar-lo sota l’aixeta.
  4. Ben escorregut, tireu-lo dins el sofregit i doneu-li unes quantes voltes. Tireu-hi l’arròs, sofregiu-lo una mica i ja hi podeu tirar el brou calent (per cada quantitat d’arròs se n’han de posar tres de brou), i bulliu-lo 18 min. Quan faci 10 min que bull, afegiu-hi la verdura.
  5. Consell: cada qualitat d’arròs requereix una quantitat determinada de brou i de temps de cocció. No ho corregiu de sal fins al final, ja que el bacallà el va salant durant el procés.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto