Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al fumet: poseu el peix en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i sofregiu-lo uns 3 o 4 min. En acabat, traieu-lo de la cassola i deixeu-lo a l’olla on fareu el fumet. A la mateixa cassola on heu sofregit el peix, sofregiu-hi ara les verdures tallades petites durant 30 min, aproximadament.
  2. A continuació, tireu-hi el pebre vermell i el vi blanc, i un cop el vi comenci a bullir i hagi reduït l’alcohol, afegiu aquesta preparació a l’olla on heu deixat el peix i poseu-hi l’aigua. Un cop el fumet hagi bullit uns 20 min, coleu-lo i reserveu-lo.
  3. Aconsello fer-ne aquesta quantitat, encara que no es faci servir tota. La podem guardar al congelador i utilitzar-la per a altres elaboracions.
  4. Per al sofregit: en una paella amb oli sofregiu la sèpia, tallada i neta, fins que s’enrosseixi, i retireu-la. Poseu-hi els alls i la ceba picats i el pebrot verd; a mig fer afegiu-hi de nou la sèpia i acabeu el sofregit. Afegiu l’arròs a la paella i rossegeu-lo uns 4 o 5 min. Mulleu-ho amb el fumet i feu-ho bullir uns 6-7 min al foc i, després d’haver-hi afegit les carxofes tallades a quarts, uns 7-8 min més al forn. Ho podeu servir acompanyat d’allioli negat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: