Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla de ferro fos fonda (l’olla tradicional per fer arrossos a la cassola), feu un sofregit amb ceba, tomàquet i oli. Ha de quedar com una confitura, molt dens i fosc, gairebé amb un punt amarg. 
  2. Sofregiu-hi a dins les sipiones netes i afegiu-hi l’all negat perquè deixi l’aroma i quedi cuit. Afegiu-hi també la tinta i el fel de les sipiones. Així, tot agafarà de color negre. 
  3. Deixeu-ho sofregir 2 min a foc lent, salpebreu-ho una mica i afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni l’arròs. 
  4. Mulleu-ho amb el brou de peix de roca calent, deixeu-ho bullir a foc fort 2 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho sobre la planxa a foc suau 9 min i tapeu l’olla 3 min a sobre la planxa, ha de quedar caldós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: