Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla de ferro fos fonda (l’olla tradicional per fer arrossos a la cassola), feu un sofregit amb ceba, tomàquet i oli. Ha de quedar com una confitura, molt dens i fosc, gairebé amb un punt amarg. 
  2. Sofregiu-hi a dins les sipiones netes i afegiu-hi l’all negat perquè deixi l’aroma i quedi cuit. Afegiu-hi també la tinta i el fel de les sipiones. Així, tot agafarà de color negre. 
  3. Deixeu-ho sofregir 2 min a foc lent, salpebreu-ho una mica i afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni l’arròs. 
  4. Mulleu-ho amb el brou de peix de roca calent, deixeu-ho bullir a foc fort 2 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho sobre la planxa a foc suau 9 min i tapeu l’olla 3 min a sobre la planxa, ha de quedar caldós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto