Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla de ferro fos fonda (l’olla tradicional per fer arrossos a la cassola), feu un sofregit amb ceba, tomàquet i oli. Ha de quedar com una confitura, molt dens i fosc, gairebé amb un punt amarg. 
  2. Sofregiu-hi a dins les sipiones netes i afegiu-hi l’all negat perquè deixi l’aroma i quedi cuit. Afegiu-hi també la tinta i el fel de les sipiones. Així, tot agafarà de color negre. 
  3. Deixeu-ho sofregir 2 min a foc lent, salpebreu-ho una mica i afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni l’arròs. 
  4. Mulleu-ho amb el brou de peix de roca calent, deixeu-ho bullir a foc fort 2 min i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu-ho sobre la planxa a foc suau 9 min i tapeu l’olla 3 min a sobre la planxa, ha de quedar caldós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto