Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bullim l’arròs en aigua abundant amb una mica de sal, uns 15 minuts. Com sempre que fem servir els fogons, demanem ajuda a un adult. L’escorrem, el refresquem i el reservem.
  2. Traiem la primera capa dels alls tendres i els tallem a dauets (quan arribem a la part verda, en tallem una mica i rebutgem la resta). Pelem la pastanaga i, amb l’ajut d’un adult, la tallem a la juliana (a làmines fines) o a dauets.
  3. Pelem, si tenim un pelador dentat, el pebrot verd. Rebutgem les llavors i el fem a tires o a dauets. Pelem i tallem la ceba tendra a làmines. Trenquem la base dels espàrrecs per on es deixen (hi ha un moment que es trenquen perfectament) i pelem la tija. Els tallem a daus.
  4. En una paella ben gran o, encara millor, en un wok, coem la ceba tendra, la pastanaga, els espàrrecs i el pebrot, amb un bon raig d’oli, a foc baix, uns 10 minuts.
  5. Hi afegim els alls tendres i ho coem uns 3 minuts més.
  6. Hi posem l’arròs, la salsa de soja, les gambes i els brots de soja fresca. Ho remenem una mica, a foc fort, perquè l’arròs s’enrosseixi i la soja amari tots els ingredients.
  7. Quan vegem que les gambes han canviat de color –en cap cas esperarem més de 5 minuts–, hi posem un bon grapat de sèsam torrat i ho servim.

El consell

Aquest arròs té un marcat toc oriental. Anima’t a menjar-te’l amb bastonets!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Parlem de mites alimentaris

La preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món...

24 abr

Especial escabetx!

Els escabetxos són una forma tradicional de cuinar i conservar aliments a base de vinagre, espècies i...

24 abr

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto