Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, disposeu els lloms de bacallà amb el fonoll i l’oli d’oliva i ho poseu a foc baix, que confiti a poc a poc.
  2. Quan el bacallà estigui a mitja cocció, afegiu-hi les ametlles, la crema d’ametlles i 200 ml d’aigua. Deixeu-ho coure durant 5 min més, veureu com la salseta queda lligada. El bacallà estarà cuit quan se li comencin a separar les làmines.
  3. Serviu cada tall de bacallà amb sis ametlles, la salseta i unes fulles de fonoll fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: