Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a daus. Poseu-los en una paella amb oli, afegiu-hi sal i 50 g de sucre. 
  2. Talleu les cebes a la juliana, ben fines, i coeu-les amb oli a foc lent fins que siguin toves i transparents. 
  3. Afegiu-hi els altres 50 g de sucre. 
  4. Tireu-hi mig vaset d’aigua i deixeu-la reduir fins que es torni a veure l’oli. 
  5. Traieu la polpa dels pebrots, prèviament escaldats en aigua calenta. Aixafeu-la en un morter amb el julivert i desfeu-ho tot amb oli. Escaldeu el bacallà i feu-ne els fulls tal com surten. 
  6. Feu una capa de ceba, una de tomàquet i una de fulls de bacallà. Repetiu l’operació i regueu-ho amb l’oli de pebrot i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto