Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a daus. Poseu-los en una paella amb oli, afegiu-hi sal i 50 g de sucre. 
  2. Talleu les cebes a la juliana, ben fines, i coeu-les amb oli a foc lent fins que siguin toves i transparents. 
  3. Afegiu-hi els altres 50 g de sucre. 
  4. Tireu-hi mig vaset d’aigua i deixeu-la reduir fins que es torni a veure l’oli. 
  5. Traieu la polpa dels pebrots, prèviament escaldats en aigua calenta. Aixafeu-la en un morter amb el julivert i desfeu-ho tot amb oli. Escaldeu el bacallà i feu-ne els fulls tal com surten. 
  6. Feu una capa de ceba, una de tomàquet i una de fulls de bacallà. Repetiu l’operació i regueu-ho amb l’oli de pebrot i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto