Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
  2. Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba. Després, posa-hi l’all i ofega-ho a foc lent fins que la ceba agafi color.
  3. Aboca-hi un raig de vi i deixa que l’alcohol s’evapori.
  4. Afegeix una mica d’aigua (uns 2-3 cm del recipient, sense que cobreixi el producte), i quan estigui bullint, aboca-hi el pop. Remena i afegeix el bacallà i deixa que cogui tapat a foc lent durant uns 5 minuts.
  5. Afegeix el pebre vermell, rectifica de sal el brou i el pop. Serveix al plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: