Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu les verdures. Peleu i talleu la ceba a tires. Renteu el pebrot vermell i el verd i trossegeu-los de la mateixa manera. 
  2. Renteu l’albergínia i el carbassó, talleu-los a rodelles i saleu-los. Finalment, peleu i tritureu els tomàquets. 
  3. Escorreu el bacallà, que teníeu en remull, traieu-ne les espines, arrebosseu-lo amb farina i fregiu-lo lleugerament. Seguidament, passeu-lo a una cassola de fang. 
  4. Sofregiu la ceba a la paella on heu fregit el bacallà i, una vegada estigui tova, afegiu-hi els pebrots, el carbassó i l’albergínia, aquests dos darrers escorreguts prèviament. Sofregiu-ho a foc lent, i finalment afegiu-hi el tomàquet. 
  5. Deixeu-ho coure 15 min, i en acabat poseu-ho per sobre del bacallà i deixeu-lo coure una estona més. Tasteu-ho i, si cal, rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto