Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquesta preparació és una de les receptes clàssiques de bacallà. Ara bé, si vols més receptes amb bacallà, fes clic aquí.

Preparació

  1. Prepareu les verdures. Peleu i talleu la ceba a tires. Renteu el pebrot vermell i el verd i trossegeu-los de la mateixa manera. 
  2. Renteu l’albergínia i el carbassó, talleu-los a rodelles i saleu-los. Finalment, peleu i tritureu els tomàquets. 
  3. Escorreu el bacallà, que teníeu en remull, traieu-ne les espines, arrebosseu-lo amb farina i fregiu-lo lleugerament. Seguidament, passeu-lo a una cassola de fang. 
  4. Sofregiu la ceba a la paella on heu fregit el bacallà i, una vegada estigui tova, afegiu-hi els pebrots, el carbassó i l’albergínia, aquests dos darrers escorreguts prèviament. Sofregiu-ho a foc lent, i finalment afegiu-hi el tomàquet. 
  5. Deixeu-ho coure 15 min, i en acabat poseu-ho per sobre del bacallà i deixeu-lo coure una estona més. Tasteu-ho i, si cal, rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto