Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amb una mà de morter, tritureu la fruita seca i barregeu-ho amb el sucre, la canyella i la mel. Reserveu-ho.
  2. Amb l’ajuda d’un corró, estireu la pasta de full fins a duplicar-ne, com a mínim, la grandària.
  3. Disposeu la placa de pasta de full sobre una safata de forn, cobriu-la amb la barreja triturada, plegueu la pasta de full i torneu-hi a afegir la barreja de fruita seca. Finalment, tanqueu el dolç amb una altra capa de pasta de full.
  4. Pinteu la pasta de full amb mantega i feu-hi uns talls en forma de quadrats. Fornegeu-la a 180 ºC, 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

26 mai

Vi i formatge a l'Obrador de Xerigots

L’Obrador de Xerigots és un dels pocs espais d’afinament de formatges de Catalunya i organitza...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto