Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la bavaresa: poseu a escalfar la crema de llet. Un cop calenta, foneu-hi els fulls de gelatina prèviament hidratats amb aigua freda i barregeu-hi el sucre, la polpa de maduixa i el vodka. Poseu-ho en copes i refredeu-ho a la nevera.
  2. Per a la crema: infusioneu la canyella i la pell de llimona amb la llet. Quan sigui ben calenta, coleu-la.
  3. A part, barregeu el sucre, els rovells d’ou i la Maizena. Quan bulli, barregeu-ho tot. Remeneu-ho bé per tal que no quedin grumolls i deixeu-ho coure 30 s al foc perquè s’espesseixi.
  4. Un cop feta la crema, deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la al damunt de la bavaresa de maduixes. Abans de servir-la, tireu-hi sucre i cremeu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto