Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la bavaresa: poseu a escalfar la crema de llet. Un cop calenta, foneu-hi els fulls de gelatina prèviament hidratats amb aigua freda i barregeu-hi el sucre, la polpa de maduixa i el vodka. Poseu-ho en copes i refredeu-ho a la nevera.
  2. Per a la crema: infusioneu la canyella i la pell de llimona amb la llet. Quan sigui ben calenta, coleu-la.
  3. A part, barregeu el sucre, els rovells d’ou i la Maizena. Quan bulli, barregeu-ho tot. Remeneu-ho bé per tal que no quedin grumolls i deixeu-ho coure 30 s al foc perquè s’espesseixi.
  4. Un cop feta la crema, deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la al damunt de la bavaresa de maduixes. Abans de servir-la, tireu-hi sucre i cremeu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto