Què cuinar La Vanguardia

Begur cuina el Peix de Roca

El rap és un tipus de peix roca.

El rap és un tipus de peix roca. FOTO Thinkstock

Begur engega la 19a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca entre el 6 de maig i el 5 de juny. El producte gastronòmic més tradicional del municipi arriba als restaurants de la zona com a protagonista indiscutible d'aquest mes de maig. Gaudireu de tot el sabor mariner, ja sigui suquet, peix al forn, a la brasa, fregit, una caldereta o farcellet de brandada de peix. Cada restaurant adherit a la iniciativa elabora un menú propi basat en el peix de roca amb uns preus que oscil·len entre els 38 i els 60 €. Hi participen els establiments Cal Bandarra, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, La Cuina..., Les Brases del Toc-Hotel El Convent, Taverna Son Molas i Toca al Mar.

Cada persona que degusti un menú entrarà en el sorteig d’una passejada en barca pel litoral de Begur per a dues persones el dissabte 3 de juny, coincidint ambla X Fira del Mar i Botiga al Carrer que es fa durant tot el dia. Una altra novetat d’aquesta edició és que des de Begur es realitzarà l’apartat gastronòmic, presentat per Pep Nogué, del programa 'El suplement On Road', de Catalunya Ràdio. Al mateix espai hi haurà un taller infantil, a les 11 h.  A més, com cada any, se celebra el Concurs d’Aparadors, dirigit a la dcoració dels aparadors de la mostra culinària, així com el Concurs de Cuina Popular Peix de Roca (el 27 de maig, a les 12 h). 

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Begur

Cinema Casino

Begur (Baix Empordà)

www.begurfilmfestival.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto