Què cuinar La Vanguardia

Begur cuina el Peix de Roca

El rap és un tipus de peix roca.

El rap és un tipus de peix roca. FOTO Thinkstock

Begur engega la 19a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca entre el 6 de maig i el 5 de juny. El producte gastronòmic més tradicional del municipi arriba als restaurants de la zona com a protagonista indiscutible d'aquest mes de maig. Gaudireu de tot el sabor mariner, ja sigui suquet, peix al forn, a la brasa, fregit, una caldereta o farcellet de brandada de peix. Cada restaurant adherit a la iniciativa elabora un menú propi basat en el peix de roca amb uns preus que oscil·len entre els 38 i els 60 €. Hi participen els establiments Cal Bandarra, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Hostal Sa Rascassa, Hostal Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, La Cuina..., Les Brases del Toc-Hotel El Convent, Taverna Son Molas i Toca al Mar.

Cada persona que degusti un menú entrarà en el sorteig d’una passejada en barca pel litoral de Begur per a dues persones el dissabte 3 de juny, coincidint ambla X Fira del Mar i Botiga al Carrer que es fa durant tot el dia. Una altra novetat d’aquesta edició és que des de Begur es realitzarà l’apartat gastronòmic, presentat per Pep Nogué, del programa 'El suplement On Road', de Catalunya Ràdio. Al mateix espai hi haurà un taller infantil, a les 11 h.  A més, com cada any, se celebra el Concurs d’Aparadors, dirigit a la dcoració dels aparadors de la mostra culinària, així com el Concurs de Cuina Popular Peix de Roca (el 27 de maig, a les 12 h). 

MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Begur

Begur (Baix Empordà)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto