El 9 i el 10 de juny, Benvinguts a Pagès proposa un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui conèixer els productors agroalimentaris del país, amb visites gratuïtes, tastos de productes i la possibilitat de comprar-los directament al productor. A més, els restaurants amb menú Benvinguts a Pagès preparen plats amb productes de proximitat. Benvinguts a Pagès inclourà, a més, més de 130 activitats paral·leles, com ara visites guiades, fires gastronòmiques, tallers de cuina, passejades i festivals de gastronomia.
Amb tot això, la tercera edició de Benvinguts a Pagès, una inciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya; de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels consells comarcals, consorcis i les oficines de turisme i nombroses entitats i associacions del sector, ja ho té tot a punt per rebre els visitants el segon cap de setmana de juny.
Per a tota la família
Benvinguts a Pagès vol ser molt més que una escapada d’un dia amb la família. Per això, gairebé 280 hotels i més de 240 restaurants del territori han preparat ofertes especials perquè pugueu gaudir d’un cap de setmana sencer a pagès. L’any passat es va estrenar el menú Benvinguts a Pagès, que enguany es tornarà a oferir.