Preparació
-
Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho enèrgicament amb una espàtula.
-
Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s’hagi fos, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.
-
L’endemà, munteu-ho i poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè, una vegada congelats, els pugueu desemmotllar amb facilitat.
-
Per a la salsa de cacau: poseu tots els ingredients en un recipient a bullir al foc.
-
Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i coleu-ho.
-
Serviu els bescuit glacé de crema catalana i recuit de drap amb la salsa de cacau calenta pel damunt.