Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la carn amb un ganivet, a dauets molt petits. Piqueu la ceba tendra, el porradell i els cogombrets.

  2. Feu la salsa barrejant la mostassa, la salsa Perrins, la salsa HP, unes gotes de Tabasco, unes gotes d'oli d'oliva, sal i pebre.

  3. Munteu-ho a capes, en un motlle quadrat, i, a sobre de cada ració, col·loqueu-hi un rovell d'ou de guatlla i una mica de salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 abr

Festa Alícia't a Món Sant Benet

Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t...

21-30 abr

Dia de la Terra a Rubí

El 21 d’abril comença la celebració del Dia de la Terra a Rubí, i aquesta quarta edició...

01-30 abr

4t Festival Vívid

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències...

29-30 abr

Fira de la Maduixa

Com cada any per primavera, torna la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià de Vallalta. Una oportunitat única...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto