Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separem les penques de les fulles de les bledes.
  2. Demanem ajuda a un adult per escaldar 30 segons, en un cassó gran amb aigua bullent, les fulles de bleda.
  3. Escaldem també les penques, 2 minuts. Les refresquem immediatament i les tallem ben menudes.
  4. En una cassola, sofregim la ceba picada, amb un raig d’oli, a foc mitjà. Hi afegim les penques. Ho saltem i, finalment, hi posem les gambes picades i els retalls de peix.
  5. Estenem les fulles de bleda sobre el marbre i, amb l’ajuda d’una cullera, les farcim amb la barreja. Hem de procurar que ens quedin en forma de bola. Reservem els farcellets.
  6. Per fer la beixamel lleugera: en una cassola, posem la mantega a coure. Quan es fongui i prengui un coloret marronós, hi posem la farina i l’enrossim, a foc mitjà, 1 minut. Hi posem la llet calenta i, amb unes varetes manuals, ho batem amb força. Hi posem una mica de sal, de pebre blanc i de nou moscada. A foc lent, ho coem, sense parar de remenar, fins que la salsa prengui certa consistència. En total, uns 7 o 8 minuts de cocció.
  7. Escalfem les bledes un momentet al microones i acabem el plat afegint-hi una mica de beixamel per sobre.

El consell

  • Aquesta recepta també pot quedar boníssima si hi poses uns quants bolets. Només els has de tallar petits i coure’ls una mica a la paella amb un raig d’oli, fins que deixin anar tota l’aigua. Després els incorpores al farcit. Veuràs que queden boníssims!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto