Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un recipient alt i estret el puré de patates fred, els rovells d'ou, les clares, la farina de fajol, els 30 ml de nata líquida i un pols de sal. Tritureu-ho deixant un puré molt fi. Reserveu-ho.
  2. Poseu una paella al foc amb els 200 ml de nata líquida i la mostassa antiga. Deixeu que arrenqui el bull i que cogui 2 min, que agafi densitat. Apagueu el foc i tireu-hi el porradell picat finament. Reserveu-ho en calent.
  3. Talleu les llesques de salmó, tant el fresc com el fumat, en trossos regulars. Us n’han de sortir 24 talls de cadascuna.
  4. Poseu una paella al foc amb unes gotes d’oli d'oliva. Poseu-hi cullerades rodones de pasta. Col·loqueu primer una llesca de salmó fumat i al damunt una de salmó fresc.
  5. Deixeu-ho coure fins que quedi una mica ros d’una cara. Gireu-ho per la part del salmó i, tot seguit, deixeu-ho coure només 30 s. Feu sis blinis per a cada comensal. Reserveu-ho en calent.
  6. Serviu-ho posant la salsa al fons del plat i els blinis al damunt. Acabeu-ho posant un xic d’ous de salmó al damunt de cada blinis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto