Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amaniu els 125 g de formatge amb oli, sal i pebre, i barregeu-ho fins a aconseguir una pasta. Amb els dits treballeu-ho fent unes boletes d’uns 2 cm de diàmetre, i reserveu-les a la nevera.
  2. Per al carpaccio: netegeu i poliu de greixos el llom baix de la vedella, salpebreu la peça sencera i després congeleu-la perquè sigui més fàcil tallar-la. Un cop ja tingueu el carpaccio congelat, talleu-lo a rodelles finíssimes, ja sigui amb un ganivet de fulla llarga o amb l’ajut d’una màquina de tallar embotits.
  3. Cobriu completament la boleta de formatge amb el carpaccio, que, com que s’havia tallat molt fi, s’haurà descongelat ràpidament, i doneu-li una forma ben arrodonida.
  4. Serviu-ho directament al plat, o punxeu cada bola amb una broqueta com si es tractés d’un xupa-xup, i poseu-hi una mica de formatge parmesà ratllat pel damunt i sal marina en escates. Si voleu, podeu acabar el plat amb un cordó de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto