Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Amaniu els 125 g de formatge amb oli, sal i pebre, i barregeu-ho fins a aconseguir una pasta. Amb els dits treballeu-ho fent unes boletes d’uns 2 cm de diàmetre, i reserveu-les a la nevera.
  2. Per al carpaccio: netegeu i poliu de greixos el llom baix de la vedella, salpebreu la peça sencera i després congeleu-la perquè sigui més fàcil tallar-la. Un cop ja tingueu el carpaccio congelat, talleu-lo a rodelles finíssimes, ja sigui amb un ganivet de fulla llarga o amb l’ajut d’una màquina de tallar embotits.
  3. Cobriu completament la boleta de formatge amb el carpaccio, que, com que s’havia tallat molt fi, s’haurà descongelat ràpidament, i doneu-li una forma ben arrodonida.
  4. Serviu-ho directament al plat, o punxeu cada bola amb una broqueta com si es tractés d’un xupa-xup, i poseu-hi una mica de formatge parmesà ratllat pel damunt i sal marina en escates. Si voleu, podeu acabar el plat amb un cordó de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto