Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Amaniu els 125 g de formatge amb oli, sal i pebre, i barregeu-ho fins a aconseguir una pasta. Amb els dits treballeu-ho fent unes boletes d’uns 2 cm de diàmetre, i reserveu-les a la nevera.
  2. Per al carpaccio: netegeu i poliu de greixos el llom baix de la vedella, salpebreu la peça sencera i després congeleu-la perquè sigui més fàcil tallar-la. Un cop ja tingueu el carpaccio congelat, talleu-lo a rodelles finíssimes, ja sigui amb un ganivet de fulla llarga o amb l’ajut d’una màquina de tallar embotits.
  3. Cobriu completament la boleta de formatge amb el carpaccio, que, com que s’havia tallat molt fi, s’haurà descongelat ràpidament, i doneu-li una forma ben arrodonida.
  4. Serviu-ho directament al plat, o punxeu cada bola amb una broqueta com si es tractés d’un xupa-xup, i poseu-hi una mica de formatge parmesà ratllat pel damunt i sal marina en escates. Si voleu, podeu acabar el plat amb un cordó de vinagreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto