Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crocant d’ametlles: poseu les ametlles picades en una paella calenta, empolseu-hi el sucre i remeneu-ho fins que caramel·litzi.
  2. Esquitxeu-ho amb aigua i torneu-ho a remenar, fins que s’evapori tota l’aigua.
  3. Aboqueu-ho sobre una safata untada amb mantega o a sobre d’un paper sulfurat. Espereu que es refredi i fregueu les ametlles amb les mans, perquè quedin soltes. Reserveu-ho.
  4. Torreu els cacauets al forn, a 180 ºC, remenant de tant en tant.
  5. Un cop freds, tritureu-los amb una batedora, fins que es formi una pasta, per l’oli que aniran deixant anar.
  6. Afegiu-hi la mel. 
  7. Afegiu a la mantega de cacauets unes escates de sal marina. Amb les mans humides, feu-ne boletes. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Foneu la xocolata negra al bany maria i banyeu-hi les boletes de mantega de cacauet; arrebosseu-les immediatament amb el crocant d’ametlles.
  9. Reserveu els bombons a la nevera 1-2 h abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: