Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu les clares amb el sucre i afegiu-hi els sòlids prèviament barrejats. 
  2. Barregeu-ho amb una llengua pastissera. Poseu-ho en un motlle fent un gruix de 2 cm i coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC perquè quedi un pa de pessic humit per dins i torrat per fora. 
  3. Per al cremós: poseu a bullir la nata i la llet. Afegiu-ho als rovells, mescleu-ho i escaldeu-ho coent-ho a 85 ºC (crema anglesa) al bany maria. Quan encara estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata picada i emulsioneu-ho tot amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a la nevera. 
  4. Per al bany de licor d’ametlles: barregeu els dos ingredients.
  5. Muntatge: talleu el borratxo a daus de 5 x 5 cm i banyeu-lo amb el bany d’ametlles. Poseu-lo al centre del plat amb una quenelle del cremós al damunt i, amb una mànega de pastisseria, col·loqueu-hi el gelat al costat. Acabeu-ho amb grans de fava de cacau picada i praliné.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

30-31 mar

Taller d'aperitiu italià

Els dijous 23 i 30 de març el Centre Cívic Sagrada Família acull un taller per als veritables amants...

31 mar

Cuina al Mercat

El divendres 31 de març al Mercat Municipal del Prat de Llobregat es realitza una mostra de cuina en viu o...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto