Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i renteu els alls tendres, i trossegeu-los.
  2. Elimineu les fulles exteriors i les puntes de les carxofes. Elimineu-ne els pèls interiors, talleu-les a quarts o vuitens, i poseu-les en remull, amb aigua i suc de llimona.
  3. Escaldeu les carxofes en aigua bullent salada i refresqueu-les.
  4. Renteu i assequeu els filets de verat, sense espines. Talleu-los en forma regular.
  5. Formeu les broquetes intercalant carxofa, verat i all tendre. Repetiu l’operació un cop més.
  6. Ratlleu finament la pela de la llima.
  7. Barregeu la salsa de soja amb la mel, el suc de la llima i una mica de la pela ratllada.
  8. En una paella amb oli d’oliva calent, sofregiu els alls aixafats fins que es daurin i retireu-los. A la mateixa paella, coeu les broquetes, 6-8 min, girant-les durant la cocció.
  9. Al final de la cocció, abaixeu el foc i aboqueu la salsa de soja, mel i llima sobre les broquetes. Espereu-vos uns segons, que es redueixi, i serviu-ho amb una mica més de pela de llima ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto