Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i renteu els alls tendres, i trossegeu-los.
  2. Elimineu les fulles exteriors i les puntes de les carxofes. Elimineu-ne els pèls interiors, talleu-les a quarts o vuitens, i poseu-les en remull, amb aigua i suc de llimona.
  3. Escaldeu les carxofes en aigua bullent salada i refresqueu-les.
  4. Renteu i assequeu els filets de verat, sense espines. Talleu-los en forma regular.
  5. Formeu les broquetes intercalant carxofa, verat i all tendre. Repetiu l’operació un cop més.
  6. Ratlleu finament la pela de la llima.
  7. Barregeu la salsa de soja amb la mel, el suc de la llima i una mica de la pela ratllada.
  8. En una paella amb oli d’oliva calent, sofregiu els alls aixafats fins que es daurin i retireu-los. A la mateixa paella, coeu les broquetes, 6-8 min, girant-les durant la cocció.
  9. Al final de la cocció, abaixeu el foc i aboqueu la salsa de soja, mel i llima sobre les broquetes. Espereu-vos uns segons, que es redueixi, i serviu-ho amb una mica més de pela de llima ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto