Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els escamarlans i reserveu-los. Disposeu els caps dels escamarlans en una safata de forn i afegiu-hi la ceba tallada a daus, la pastanaga a rodanxes i el porro a trossos, i introduïu-ho al forn 45 min a 180 ºC. Passat aquest temps, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 30 min més. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  2. Talleu els espàrrecs a rodelles fines i salteu-les en una paella amb una mica d’oli. Incorporeu-hi el capipota tallat a daus i, finalment, els pèsols. Poseu-ho al fons d’un plat soper. 
  3. Muntatge: marqueu els escamarlans i disposeu-los sobre els pèsols. Acabeu el plat amb una mica de brou calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto