Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brownie: Peleu les mandarines i separeu-ne els grills, traient tota la part blanca. Separeu els grills en dues parts.
  2. Barregeu els rovells amb la cobertura blanca fosa.
  3. Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanca i esponjosa.
  4. A part, munteu les clares a punt de neu.
  5. Mescleu els rovells amb xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament. Incorporeu dues vegades les clares muntades.
  6. Poseu en un motlle (untat amb mantega) un fons d’1 cm de crema. Poseu la meitat dels grills de mandarina per tota la plàtera i torneu a posar una altra capa de brownie.
  7. Coeu-ho a 180 ºC durant 20 min. Traieu-la del motlle i poseu-la en una plàtera.
  8. Per a la crema de iogurt i xocolata: barregeu la cobertura de xocolata fosa amb el iogurt grec. Reserveu-ho.
  9. Amb el brownie tebi, poseu la crema de iogurt i xocolata pel damunt i distribuïu la resta dels grills de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto