Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brownie: Peleu les mandarines i separeu-ne els grills, traient tota la part blanca. Separeu els grills en dues parts.
  2. Barregeu els rovells amb la cobertura blanca fosa.
  3. Munteu la mantega amb unes varetes elèctriques fins que quedi blanca i esponjosa.
  4. A part, munteu les clares a punt de neu.
  5. Mescleu els rovells amb xocolata i afegiu-hi la mantega delicadament. Incorporeu dues vegades les clares muntades.
  6. Poseu en un motlle (untat amb mantega) un fons d’1 cm de crema. Poseu la meitat dels grills de mandarina per tota la plàtera i torneu a posar una altra capa de brownie.
  7. Coeu-ho a 180 ºC durant 20 min. Traieu-la del motlle i poseu-la en una plàtera.
  8. Per a la crema de iogurt i xocolata: barregeu la cobertura de xocolata fosa amb el iogurt grec. Reserveu-ho.
  9. Amb el brownie tebi, poseu la crema de iogurt i xocolata pel damunt i distribuïu la resta dels grills de mandarina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto