Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, barregeu els rovells d’ou amb el sucre, bateu-ho fins que els rovells es blanquegin i reserveu-ho.
  2. Mentrestant, desfeu la xocolata al bany maria, amb la mantega; barregeu-ho bé.
  3. En un altre recipient, munteu les clares d’ou a punt de neu.
  4. Un cop preparats tots els elements, barregeu la xocolata amb els rovells muntats. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi les clares i barregeu-ho amb una espàtula de manera homogènia.
  5. Afegiu les nous a la barreja i poseu-ho en un motlle per anar al forn, enfarinat. Feu-ho coure al forn, 30 min, a 190 ºC, fins que el pa de pessic qualli del tot. Deixeu-lo refredar lleugerament abans de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: