Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu la crema de llet. Afegiu-hi la xocolata i després els 2 g de cacau en pols. Retireu-ho del foc i poseu la preparació en el recipient d’un batedor elèctric. Bateu-ho a velocitat reduïda fins que la preparació estigui freda i incorporeu-hi la tòfona ratllada.
  2. Feu unes boles de 2 o 3 cm de diàmetre i poseu-les a la nevera.
  3. Barregeu la farina amb el sucre, la sal i el cacau i afegiu-hi els ous i el cava. Quan la pasta sigui ben homogènia, incorporeu-hi les clares muntades.
  4. Emboliqueu les boles de trufa amb la pasta per fregir i coeu-les en oli molt calent en un recipient més estret que alt. Empolseu-ho tot amb sucre de llustre i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto