Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu la crema de llet. Afegiu-hi la xocolata i després els 2 g de cacau en pols. Retireu-ho del foc i poseu la preparació en el recipient d’un batedor elèctric. Bateu-ho a velocitat reduïda fins que la preparació estigui freda i incorporeu-hi la tòfona ratllada.
  2. Feu unes boles de 2 o 3 cm de diàmetre i poseu-les a la nevera.
  3. Barregeu la farina amb el sucre, la sal i el cacau i afegiu-hi els ous i el cava. Quan la pasta sigui ben homogènia, incorporeu-hi les clares muntades.
  4. Emboliqueu les boles de trufa amb la pasta per fregir i coeu-les en oli molt calent en un recipient més estret que alt. Empolseu-ho tot amb sucre de llustre i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto