Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu bé el bacallà amb l’all picat, el rovell d’ou, el llevat i la farina.
  2. Incorporeu-hi la clara d’ou muntada a punt de neu.
  3. Deixeu-ho reposar 1 h.
  4. Fregiu porcions de la massa en oli calent abundant, donant-li forma amb una cullera.
  5. Reserveu els bunyols sobre paper absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: