Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu la trufa posant la nata a bullir. Quan sigui calenta escaldeu-hi les dues cobertures barrejades i aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que estigui tot ben fos. Reserveu-ho a la nevera perquè qualli.
  2. Un cop fred, feu boles de trufa d’uns 10 g. Reserveu-les.
  3. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu tots els ingredients en un cassó a foc baix i aneu-los remenant amb compte que no s’enganxin, fins que siguin tots fosos. Reserveu-ho a la nevera perquè es refredi.
  4. Feu la pasta de bunyols amb farina i aigua. Escalfeu l’oli i aneu-hi posant trufes banyades amb la tempura. Poseu-ne poques i deixeu que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa líquida a dins.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu-hi sopa de xocolata blanca; a sobre, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre, i una mica de sorbet de tomàquet i alfàbrega per sobre dels bunyols. Opcionalment, acabeu-ho amb mig plàtan fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto