Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu la trufa posant la nata a bullir. Quan sigui calenta escaldeu-hi les dues cobertures barrejades i aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que estigui tot ben fos. Reserveu-ho a la nevera perquè qualli.
  2. Un cop fred, feu boles de trufa d’uns 10 g. Reserveu-les.
  3. Per a la sopa de xocolata blanca: poseu tots els ingredients en un cassó a foc baix i aneu-los remenant amb compte que no s’enganxin, fins que siguin tots fosos. Reserveu-ho a la nevera perquè es refredi.
  4. Feu la pasta de bunyols amb farina i aigua. Escalfeu l’oli i aneu-hi posant trufes banyades amb la tempura. Poseu-ne poques i deixeu que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa líquida a dins.
  5. Muntatge: en un plat fondo, poseu-hi sopa de xocolata blanca; a sobre, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre, i una mica de sorbet de tomàquet i alfàbrega per sobre dels bunyols. Opcionalment, acabeu-ho amb mig plàtan fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto