cuina.cat

menjar | beure | viure

Torna la promoció 2x1 més saborosa, amb 11 restaurants d'arreu del territori. Per gaudir d'aquesta promoció heu de fer el següent: 1. Escollir els restaurants que més us agradin dels 11 proposats (tingueu en compte que anirem eliminant d'aquesta pàgina les ofertes que vagin caducant). No hi ha limitació en el nombre d'establiments que podeu visitar. Només cal que us fixeu en el termini de la promoció (consulteu cada cas). Llegiu atentament en què consisteix l’oferta, tal com us les expliquem en aquesta pàgina. 2. Feu la reserva i indiqueu que us acolliu a la promoció 2x1 CUINA. És imprescindible fer-ho així en tots els casos. Els establiments poden no acceptar els vals si no heu fet la reserva prèvia. 3. Retalleu els vals que trobareu en el número 188 del CUINA (maig 2016), presenteu-los en el moment del pagament. Només són vàlids els vals originals retallats de la revista, no s’admet qualsevol altra mena de reproducció ni, tampoc, una impressió de les fitxes d'aquesta pàgina. 4. Els vals no són acumulables. Cada val és vàlid només per a dues persones. Que us vagi de gust!

Empòrium

Empòrium

La família Jordà Giró, pares i fills, constitueixen la tercera i quarta generació d'una família que segueix amb èxit un trajecte hoteler i gastronòmic sòlid a la vila comtal de Castelló d'Empúries. El restaurant ofereix una cuina empordanesa tradicional actualitzada on podreu descobrir els sabors de l'Alt Empordà.

OFERTA 2X1

Dos menús especials pel preu d'un. Inclou degustació d'olis, una selecció de pa artesà i aperitius; un entrant, un peix, una carn i unes postres. No inclou les begudes. Preu: 75 euros. De dimarts a diumenge, excepte ponts i festius. Vàlid de l'1 de maig al 31 de juliol del 2016.

Santa Clara, 31. Castelló d’Empúries (Alt Empordà). Tel. 97 225 05 93. www.emporiumhotel.com. info@emporiumhotel.com

Piropo

Piropo

Al cor de Cerdanyola del Vallès, el Piropo és un restaurant divertit i creatiu que es caracteritza pel tracte personalitzat amb el client i l'elaboració de menús a mida que us permetran daudir d'un bon àpat en companyia de qui vulgueu. Segur que després de tastar els plats que us han preparat en aquesta promoció, repetireu!

OFERTA 2X1

Dos menús de degustació pel preu d'un. Cada menú inclou un entrant fred, un entrant calent, un plat de peix, un plat de carn i postres per compartir. No inclou pa ni begudes. Preu per a dues persones: 45€. Vàlid per als sopars de l'1 de maig al 31 de juliol de 2016.

Av. de Canaletes, 13. Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental). Tel. 93 692 83 93. www.piropocerdanyola.com. reservas@piropocerdanyola.com

Coordenades

Coordenades

Es un espai elegant, íntim i tranquil, el Coordenades us ofereix la possibilitat de gaudir d'un bon àpat en parella, amb dos menús de degustació que us sortiran a meitat de preu. Un local amb aires dalinians que homenatja la cuina de l'Alt Empordà i que us ajudarà a submergir-vos en el geni artístic de la ciutat.

OFERTA 2X1

Dos menús pel preu d'un, amb aperitius del dia, milfulls de salmó, arròs cremós de porc, peix, filet de vedella i moshi de gerds. Inclou l'aigua, una copa de cava, una de vi blanc, una de vi negre, cafè i petit fours. Preu: 70 euros. Vàlid de l'1 de maig al 31 de juliol del 2016.

Mestre Manuel de Falla, 2. Figueres (Alt Empordà). Tel. 972 50 05 82. www.coordenadesrestaurant.com

corchos

Corchos

De la terra al plat. Aquesta és la filosofia d'aquest restaurant ubicat en ple centre de la Ciutat Comtal, on podreu degustar una cuina elaborada amb productes frescos de proximitat treballats de manera gairebé artesana. I és que la cuina de mercat és l'eix principal de l'ànima gastronòmica de la seva cuina.

OFERTA 2X1

Dos menús pel preu d'un: tres entrants, un plat de carn i/o peix a escollir, unes postres casolanes i pa amb tomàquet. Inclou una ampolla de vi i aigua, refresc o cervesa. Preu: 36 euros. Vàlid per a sopars de dilluns a diumenge de l'1 de maig al 31 de juliol de 2016.

Rambla de Catalunya, 12. Barcelona. Tel. 93 170 11 32

Nectari

Nectari

No sempre tenim l'oportunitat de gaudir d'un restaurant amb estrella a meitat de preu. El Nectari presenta una cuina mediterrània amb una combinació entre innovació i tradició que traspassa la cuina i omple tot el local, amb un ambient acollidor que us permetrà gaudir com cal del menú de degustació que us prepararan.

OFERTA 2X1

Dos menús pel preu d'un: xips de verdures, quatre tapetes de la casa, gaspatzxo de tomàquet, sardina fumada, raviolis de gamba, peix del mercat o magret d'ànec, postres, petites bogeries i una copa de vi. Preu: 99 euros. Oferta vàlida tots els dies, excepte del 4 al 7 de maig i festius, de l'1 de maig al 15 d'octubre de 2016.

València, 28. Barcelona. Tel. 93 226 87 18. www.nectari.es.

En Boca Iranzo

En Boca Iranzo

Aquí trobareu una oferta gastronòmica de qualitat a preus honestos. La cuina de Benito Iranzo es basa en el producte de proximitat i de temporada, intentant sorprendre el client amb unes presentacions originals. Quan tasteu el menú, veureu que és el resultat de l'amor i la passió per la professió.

OFERTA 2X1

Dos menús de degustació pel preu d'un. Inclou sal sorpresa amb oli, pa ecològic de coca amb tomàquet, tres tapes, un plat principal per compartir, un peix, una carn, postres i petites bogeries. No inclou la beguda. Preu: 49 euros. Vàlid per a dinars de dimarts a diumenge, i sopars de dimecres a dissabte de l'1 de maig al 31 d'octubre del 2016.

Pl. Major, 7, Local 3. Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Tel. 93 624 07 22. www.enbocairanzo.com.

Atzavara Port

Atzavara Port

Al port d'Aiguadolç de Sitges trobareu aquest restaurant de cuina mediterrània amb producte de proximitat i hort propi, una terrassa exterior àmplia i un menjador interior acollidor. La cuina marinera amb els millors productes de la llotja i uns entrants per llepar-se'n els dits. 

OFERTA 2X1

Dos menús pel preu d'un. Inclou quatre entrants per compartir, un plat principal per triar entre tres opcions, postres, begudes i cafè. Preu: 65 euros. Vàlid de l'1 de maig al 31 d'octubre del 2016.

Pg. de les Drassanes, 1-20. Port d’Aiguadolç. Sitges (Garraf). Tel. 627 76 67 78. www.atzavaraport.com

Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: