cuina.cat

menjar | beure | viure

Aplicacions
Una aplicació de mòbils per als barcelonins més cafeters
Una botiga en línia per comprar productes i estris culinaris
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
L’aplicació que us portarà de festa d’un poble a un altre de Catalunya
Amb ‘Time Out’ tindreu el vostre viatge planificat
Les millors i més variades receptes mexicanes per fer a casa
La guia definitiva per menjar a la Ciutat Comtal
A partir d’ara no necessitareu sortir de casa per gaudir d’un bon sopar
L’aplicació més completa de receptes de cuina
Feu el vostre propi receptari digital amb aquesta app
Ja és hora de modernitzar-se i canviar el vell temporitzador de la mare
Mengeu les millors verdures i hortalisses sense haver d’anar al mercat
Descobreix les millors receptes econòmiques i comença a cuinar en qualsevol moment

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

  • CarxofaEl cor més saborós de l'hivern
  • Sense glutenBons restaurants aptes per a celíacs... i també per a no celíacs!
  • Tot s'aprofitaA la nevera, no ens sobra res: receptes per no llençar menjar
Últims comentaris
Últims comentaris
MCarmeAN

Avui hem seguit aquesta recepta i ha sigut un èxit!!! Moltes gracies per compertir-la

Redacció

Moltes gràcies per avisar. Ho vam esmenar el mateix dia. Salutacions.

carmepaltor

per conservar les carxofes i que no es posin negres mentre les netegeu per coure-les, les podeu posar en aigua i julivert, no deixa gust com la llimona, queden amb un color natural i no enfosqueixen la resta d'ingredients del plat, siguin ous, siguin...

Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: