cuina.cat

menjar | beure | viure

La forma més ràpida per a aconseguir ous ferrats o també ous durs
És una vaixella d'estil nàutic amb un sistema anticaiguda per evitar que la tassa es desplaci
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Porteu el dinar al col·legi o a l’oficina com unes autèntiques estrelles del rock
Si us agrada fer esport, aquest és el vostre tallador de galetes!
Si us agrada muntar en bicicleta i menjar pizza, aquest és el vostre tallador
Els nens podran jugar a ser astronautes mentre mengen aquests gelats
‘Gadgets’ útils i divertits per fer la tornada més agradable
És perfecta per guardar el dinar per a un pícnic o per mantenir fredes les begudes
Amb aquest termos d'estampat de camuflatge seràs l'aventurer amb més estil
Un paquet de cinc ganivets amb molta gana!
La batedora amb més estil que permet mesclar els aliments calents
Protegeix les paelles de la forma més elegant i pràctica

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Rosa Maria Espinosa

Pa, tomata i xocolata

Per Ànnia Monreal

  • Bojos pel formatgeSi encara no n'esteu, us presentem cinc botigues amb especialistes que us faran perdre el seny pels lactis.
  • GaroinesÉs hora de pinxar-nos! O no... Els secrets per obrir-les i cuinar-les.
  • FideusLa pasta dels catalans
Últims comentaris
Últims comentaris
carmepaltor

per conservar les carxofes i que no es posin negres mentre les netegeu per coure-les, les podeu posar en aigua i julivert, no deixa gust com la llimona, queden amb un color natural i no enfosqueixen la resta d'ingredients del plat, siguin ous, siguin...

vesuller

Creia que ereu més rigurosos amb el que publicaveu, aixó de fer un còpia i pega com fan altres guies creia que no feia per vosaltres. La Pizza Smilo ÉS TANCADA DES DE Març del 2015, ja no del 2016, del 2015 ! i al damunt poseu el facebook on ho diuen...

aitana1710

Te una pinta bonissima. On es poden trobar i comprar els budells?

Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: