cuina.cat

menjar | beure | viure

Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Finalistes del V Concurs de receptes per a bloguers
Podran gaudir d'activitats exclusives al Dia CUINA i guanyar àpats als millors restaurants!
Guanyador del 'Quinzena Gastronòmica de la Gamba de Blanes'
S'emporta un lot de productes gastronòmics del municipi selvatà
La recepta guanyadora d'agost (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Aula del CETT
Guanyadora del concurs Gastromusical 2016
Una invitació doble per al concert maridatge del 21 de juliol
Guanyadors del receptari vegetarià del professor Capo
Soretejàvem cinc exemplars d'un dels autors clau del naturisme
La recepta guanyadora del juny (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Aula del CETT
Guanyadors de l'"Assaboreix el suquet de peix de Blanes"
Gaudiran de dos menús del suquet, un lot de cava i entrades per als jardins botànics de Blanes
La recepta guanyadora del maig (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'hotel Alimara
La recepta guanyadora de l'abril (2016)
Hamburgueses de tonyina amb pa negre
Guanyadors de la Visita guiada a l'exposició "El geni culinari"
Sortegàvem entrades dobles per accedir a aquesta mostra del MAC
  • Baralla de gallsPota blava del Prat o gall del Penedès? Un combat que es resol als fogons!
  • Fum... Fum... Fum...Delícies fumades per omplir la taula dels àpats més festius
  • De luxe i sense cobertsObrim la gana amb aperitius gurmet que es mengen amb els dits
Rànquing
 
Rànquing
 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: