cuina.cat

menjar | beure | viure

Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
La recepta guanyadora del desembre (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant de l'Escola d'Hoteleria CETT de Barcelona
Guanyadors de la visita guiada a l’exposició ‘El vi grec a Catalunya’
Hi aniran el 17 de desembre, al Museu d'Arqueologia de Catalunya
La recepta guanyadora de novembre (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
La recepta guanyadora d'octubre (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant de l'Escola d'Hoteleria CETT de Barcelona
La recepta guanyadora del setembre (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
Finalistes del V Concurs de receptes per a bloguers
Podran gaudir d'activitats exclusives al Dia CUINA i guanyar àpats als millors restaurants!
Guanyador del 'Quinzena Gastronòmica de la Gamba de Blanes'
S'emporta un lot de productes gastronòmics del municipi selvatà
La recepta guanyadora d'agost (2016)
Ha guanyat un àpat per a dues persones al restaurant Aula del CETT

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

  • CarxofaEl cor més saborós de l'hivern
  • Sense glutenBons restaurants aptes per a celíacs... i també per a no celíacs!
  • Tot s'aprofitaA la nevera, no ens sobra res: receptes per no llençar menjar
Rànquing
 
Rànquing
 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: