cuina.cat

menjar | beure | viure

Normes d'ús
Aquestes normes s'apliquen a tots els espais de participació dels webs de Sàpiens Publicacions, com els comentaris, el Facebook i el Twitter.

Els missatges publicats contenen opinions de les persones que lliurement han decidit participar-hi. En cap cas aquests missatges representen l’opinió de Sàpiens Publicacions.

Sàpiens Publicacions no es fa responsable de les opinions dels participants ni les assumeix com a pròpies.

Per poder publicar comentaris al web, cal ser un usuari registrat (excepte si es tracta de fer comentaris als blogs). Per registrar-se cal aportar una adreça d’e-mail vàlida.

En el moment de registrar-se, els usuaris han de saber que el nom amb què signaran els seus comentaris serà l'escollit en el camp "Nom d'usuari".

Pel correcte funcionament de les eines de participació, es requereix respecte mutu entre els usuaris. A més, s’ha de fer servir un llenguatge correcte i no insultar.

Els participants no poden faltar al respecte a altres usuaris ni a persones a les quals facin referència. L’administrador pot expulsar els que ho facin o utilitzin un llenguatge que es consideri incorrecte.

Els usuaris no poden publicar:

Missatges o fotografies que requereixin copyright per a ser reproduïts.
Missatges o fotografies amb continguts publicitaris o promocionals.
Missatges que continguin imatges que puguin ser considerades no aptes per al públic menor d’edat.
Missatges amb enllaços a webs externes que tinguin contingut il·legal, pornogràfic o inapropiat.
Missatges que continguin insults o crítiques injustificades i gratuïtes.


Els moderadors designats per Sàpiens Publicacions es reserven el dret d'eliminar, sense previ avís, qualsevol missatge que no segueixi aquestes normes bàsiques. També esborraran missatges que no s’adiguin amb el tema que tracti en cada espai.

Els moderadors també podran expulsar els usuaris que incompleixin aquestes normes.
Cuina.cat fa un pas endavant i presenta un redisseny responsiu que aposta per les receptes
Us ho ensenyem tot sobre els bunyols, l'alegria de la paella
Us ho expliquem tot de l'enciam i de tots els tipus que podem menjar
Us proposem 10 establiments on gaudir d'un bon entrepà
Us ho expliquem tot perquè feu un 'do it yourself' i aprengueu a fer els vostres ous de Pasqua
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: