Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les Cuineres de Sils, a Barcelona

Durant tres dies oferiran un complet menú de la tradició selvatana

La cuina a Sils

La cuina a Sils

L’Hotel Condes de Barcelona cedeix els seus fogons al col·lectiu La Cuina de Sils els propers dies 10, 11 i 12 de març. Amb la intenció de potenciar la cuina catalana més casolana, l’establiment barceloní deixa els sopars d’aquests tres dies a les mans del popular grup de cuineres de la Selva.

El menú escollit per representar la cuina selvatana i la saviesa gastronòmica del col·lectiu està format per un aperitiu amb foie gras i torrada, pernil d’ànec i botifarra dolça; d’entrant, escudella i carn d’olla; de segon, mandonguilles amb sèpia, pollastre amb salsifís, peus de porc o vedella amb bolets, i unes postres per llepar-se’n els dits: bunyols de poma, crema catalana o coca de ratafia. Tot plegat, maridat amb Joncària Merlot Reserva de Pere Guardiola (DO Costa Brava), Viñas del Vero Chardonnay-Macabeo (DO Somontano), cava Berta Bouzy de Mont-Ferrant i aigües Font d’Or-Vichy Catalán.

El menú, obert a tots els comensals, no només als clients de l’hotel, té un preu de 45 euros (IVA inclòs). Dos euros de cada àpat es destinaran a una causa benèfica. Les reserves ja poden fer-se trucant al telèfon 93 445 32 01 o escrivint un correu electrònic a convenciones@condesdebarcelona.com.

Si participeu en el nostre concurs, entrareu en el sorteig d'un àpat per a dues persones per tastar tan saborós menú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: