Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els Torms, millor oli d’oliva verge extra ecològic 2010-2011

La Canonja queda finalista en la categoria d’olis afruitats madurs dels guardons que cada any concedeix el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

oli d'oliva

oli d'oliva

Molí dels Torms ha aconseguit la distinció al millor oli d’oliva verge extra de producció ecològica de la temporada 2010-2011, que cada any entrega el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM), pel seu oli Olicatessen. Es tracta d’un oli de les Garrigues elaborat a partir d’olives arbequines i les varietats autòctones verdal i arbreblanc. Té una aroma “fresca i intensa que recorda la tomatera i l’ametlló”, un sabor “afruitat intens, picant i amarg” típic de l’oli verd i és “harmonitzat, amb una forta personalitat”, defineix l’empresa.

Pel que fa als olis d’oliva verge extra no ecològics, els guardons s’han repartit entre Manuel Montes Marín (Còrdova), El Labrador (Màlaga) i La Canaleja (Badajoz). Com a finalistes en aquesta divisió destaca l’oli Molí la Boella de la Canonja (Tarragona), que produeix olis a partir d’arbequina, arbossana i koroneiki. En concret, s’ha fet un lloc entre els olis afruitats madurs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: