cuina.cat

menjar | beure | viure

  • Comenta

Els arrossos, tota una especialitat

Cullera de Boix ofereix una carta centrada en plats elaborats a base d’arròs i amb productes de proveïdors artesans de Catalunya

Dimecres, 28 de desembre de 2016

Moli de Rafelet
Rafael Margalef en un camp d'arròs

La història de Cullera de Boix comença el 2001 de la mà de Jordi Gabarrell, que decideix obrir el primer restaurant de la casa a la ronda de Sant Pere de Barcelona (Urquinaona).

El fundador i propietari del grup volia engegar un restaurant que seguís la tradició de les antigues cases de menjar catalanes, les fondes que oferien menjar casolà, amb un plat d’arròs al menú de cada dia, acompanyat d’un bon vi o cervesa i cafè.

Quinze anys després, la idea d’oferir un plat d’arròs cada dia en el menú ha resultat un èxit, i la marca Cullera de Boix s’ha estès pel centre de Barcelona amb l’obertura de dos nous locals, ubicats a la Rambla de Catalunya i al carrer de l’Hospital.

El nou Cullera de Boix – Rambla de Catalunya, obert fa un any, segueix la tradició iniciada als altres locals i ofereix cuina mediterrània amb els arrossos com a eix vertebrador de la carta i del menú diari. Aquest nou local recull l’experiència dels més de 15 anys del grup hostaler en un local modern i sofisticat al costat de la plaça de Catalunya. Un local que fa sentir els clients com a casa, amb els plats de sempre i el toc innovador de la mà del xef Xavier Matarrodona.

Els millors arrossos de Barcelona
Disposa d’espais amplis i moderns, ideals per a celebracions, amb un ambient fresc i agradable: dues àrees àmplies per gaudir de l’arròs i la cuina de Barcelona, amb una entrada i una terrassa ideals per degustar esmorzars, vermuts o una copa de vi acompanyada d’un pica-pica saborós. Amb capacitat per a 150 persones, s’hi poden fer àpats de grup, amb amics o la família.

La primera llavor del grup es va plantar amb l’obertura de Cullera de Boix – Urquinaona, a la ronda de Sant Pere de Barcelona. Avui dia es mantenen fidels a l’origen i ofereixen als clients els arrossos i la cuina casolana de sempre al centre de Barcelona.

El local té una terrassa a l’aire lliure i també és a tocar de la plaça de Catalunya, entre Ciutat Vella i l’Eixample de Barcelona. Disposa d’un espai privat per a trobades de grup i celebracions.

I si es travessa Ciutat Vella i la Rambla s’arriba a Cullera – Rambla, situat entre l’emblemàtic mercat de la Boqueria i el Gran Teatre del Liceu. És un espai càlid i acollidor que recupera l’ambient dels antics cafès de la Rambla.

Enllaços relacionats
Cullera de Boix
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Cuina.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Rànquing
Rànquing
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: