cuina.cat

menjar | beure | viure

  • Comenta

Els millors entrepans de Catalunya

Us proposem 10 establiments on gaudir d'un bon entrepà

Divendres, 17 de març de 2017

En el nostre dia a dia l’entrepà és un bon aliat per als que sempre mengem amb presses. És un àpat comprimit entre dos pans i podem jugar amb els ingredients. Però el fet que sembli simple no vol dir que sigui fàcil. Les claus d’un bon entrepà són triar bé els ingredients i saber-los combinar. Us proposem una guia perquè tasteu els millors entrepans de Catalunya, ja sigui per esmorzar, berenar, dinar o sopar. Sempre és bona hora per a un bon entrepà!

LA FÀBRICA

Aquest establiment, situat a Girona, és el lloc de parada predilecta dels ciclistes. El cert és que el propietari, Christian Meier, és ciclista professional i ha volgut transmetre en la decoració del local la seva passió per la bicicleta. Els seus clients, però, també hi paren perquè els seus esmorzars són deliciosos. Amb receptes originals i vegetals combina ingredients naturals per crear els seus entrepans. A més, teniu opcions ben saludables com els breakfast bowls, i ofereix cafè de comerç just.

La Fàbrica Coffee Works
C/ de la Llebre, 3. Girona.
www.lafabrica.cc
la fàbrica Aquest local és la meca ciclista del cafè i els entrepans

CAN PAIXANO

Can Paixano és una taverna de la Barceloneta famosa pels seus entrepans i escumosos. Tenen una oferta molt àmplia d’entrepans i els podeu acompanyar d’una copa d’escumós. El local porta gairebé cinquanta anys preparant aquesta beguda i, de fet, us en podeu endur una ampolla a casa.

Can Paixano-La Xampanyeria
Reina Cristina, 7. Barcelona.
Tel. 93 310 08 39
www.canpaixano.com
Can Paixano Els millors entrepans de Barcelona acompanyats d'un escumós

DE PAULA

Aquesta hamburgueseria del Poble-sec us deixarà triar tots els ingredients per crear l’hamburguesa dels vostres somnis. En primer lloc, podeu escollir entre pa de 'mollete' o de cervesa negra. A continuació, podeu triar l’acompanyament entre blat de moro, patata al forn, patates braves o amanida verda. Finalment, però no menys important, decidiu si preferiu carn de vedella o de pollastre. Fins i tot si sou vegetarians teniu opcions per fer la vostra hamburguesa a la mida!

De Paula
Creu dels Molers, 65. Barcelona.
Tel. 93 164 69 80
www.depaula.cat
de paula Feu la vostra hamburguesa a la mida

FOC I OLI

En aquest establiment trobareu entrepans d'allò més originals i suggeridors, ja que són el resultat d’una aliança francouruguaiana. Tot i que també hi trobem hamburgueses tradicionals totalment de carn de vedella, l’atractiu del local són els seus entrepans gurmet. Fan servir productes de qualitat i, de fet, el seu entrepà Chihuahua i Chivito és considerat pel xef Anthony Bourdain com el millor el món.

Foc i Oli
Aribau, 91. Barcelona.
Tel. 93 323 20 92.
www.focioli.com
Foc i oli Entrepà Chivito del local barceloní Foc i Oli

CASA BOADA

Els entrepans que prepara l’Eduard Boada a Casa Boada són molt apreciats a la ciutat de Tarragona. El seu secret són anys d’experiència, calma i paciència en la preparació i unes receptes per llepar-se’n els dits. L’entrepà més famós, i el que més demanda té, és el de llonganissa, bolets, ou, romesco, ceba i pernil.

Casa Boada
Antoni Rovira i Virgili, 23.
Tarragona.
Casa Boada A Casa Boada la gent sempre fa cua per un entrepà d'Eduard Boada

JARANA

A Lleida trobem un local que prepara entrepans boníssims clàssics i moderns. Hi podeu trobar des del biquini o l’hamburguesa fins a propostes més creatives com l’entrepà de cua de bou, el de bistec tàrtar o el de calamarsons saltats amb ceba i romesco.

Jarana
Av. de Balmes, 38. Lleida.
Tel. 973 30 05 41
www.jaranarestaurant.es

CONESA

El millor acompanyant d’un passeig pel barri Gòtic de Barcelona és un entrepà de Can Conesa. Aquest emblemàtic establiment té a la carta propostes com l’Eivissenc, l’Aranès, el Cordovès, el Mallorquí o entrepans vegetals gratinats i a la planxa.

Conesa
Llibreteria, 1. Barcelona.
www.conesaentrepans.com
Conesa En aquest emblemàtic establiment trobareu entrepans de tota mena

24 FOTOGRAMAS

Aquest establiment del barri de Sant Antoni de Barcelona serveix entrepans com el Mexicà, el Francès i l’Escandinau, sempre acompanyats d’una bona cervesa. Podeu gaudir del menjar en un ambient gairebé de pel·lícula, ja que les parets del local estan plenes de fotografies d’actors de Hollywood.

24 Fotogamas
Floridablanca, 108. Barcelona.
Tel. 93 277 87 01
24 fotogramas Un local que barreja cinema, pa i cervesa

CAN PELAIO

Al centre de la capital de la Garrotxa trobarem un establiment ‘de tota la vida’. Us serviran tapes com ronyons, truita o pop i plats de cuina casolana i senzilla. Els entrepans de Can Pelaio us demostraran que a vegades no fa falta innovar per marcar la diferència.

Can Pelaio
Pg. d’en Blay, 42. Olot (Garrotxa)
Tel. 972 26 16 05
www.clubcanpelaio.com
Can pelaio A Olot trobareu Can Pelaio, un homenatge als entrepans tradicionals

LA PORCA

En aquest local del Poble-sec l’indiscutible protagonista és el porc. Utilitzen productes de proximitat amb pa de Cloudstreet Bakery i de Concept Pa i la major part dels ingredients de Cal Garrigosa, d’Abrera. L’entrepà més famós de l’establiment és el del plat italià de la porchetta. A més, n’hi ha de pollastre, de salmó, vegetal i especial.

La Porca
Mata, 16. Barcelona.
www.laporca.com
La Porca No us perdeu el pulled pork i les croquetes
Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Cuina.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Rànquing
Rànquing
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: