cuina.cat

menjar | beure | viure

Del 20 al 23 de gener el municipi acollirà prop de 150 activitats relacionades amb les seves tradicions
Consells de cuina
L'ou no és sinònim de colesterol, són les formes de cuinar-lo el que el fan més o menys saludable
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Us proposem 10 locals en què el sushi, els tàrtars, els fideus i les gyoza són els protagonistes
Consells de cuina
Cuinar al buit permet obtenir una textura dels aliments molt específica i també augmentar el període de caducitat del producte
Consells de cuina
És un dels plats vegetarians més nutritius, i això l’ha fet popular arreu del món
Consells de cuina
Us presentem una nissaga d’hortalisses sanes, saboroses i hivernals
Consells de cuina
Us expliquem com fer un bon fumat a casa i de manera fàcil
Us presentem una llista dels diferents tipus de fideus asiàtics que podeu trobar
La nostra innocentada d’ahir va ser rebuda amb molt d’humor i amb poca credibilitat
Un nou recompte de vots del concurs El Plat Favorit desfà l’error que havia fet guanyar l’escudella
Cullera de Boix ofereix una carta centrada en plats elaborats a base d’arròs i amb productes de proveïdors artesans de Catalunya
Consells de cuina
El fred també es pot assaborir amb aquesta gran varietat d'aliments propis de les baixes temperatures

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Rosa Maria Espinosa

  • Cafès hipsterLocals on descobrir què vol dir 'specialty coffee': la nova manera de fer el cafè!
  • Amanides d'hivernReceptes amb ingredients frescos de l'horta per portar a taula plats reconfortants
  • Bon any del gall!Celebrem l'any nou xinès als fogons
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant del CETT de Barcelona
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: