cuina.cat

menjar | beure | viure

Cuina.cat fa un pas endavant i presenta un redisseny responsiu que aposta per les receptes
Consells de cuina
Us ho ensenyem tot sobre els bunyols, l'alegria de la paella
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Consells de cuina
Us ho expliquem tot de l'enciam i de tots els tipus que podem menjar
Us proposem 10 establiments on gaudir d'un bon entrepà
Consells de cuina
Us ho expliquem tot perquè feu un 'do it yourself' i aprengueu a fer els vostres ous de Pasqua
La ciutat acull activitats gastronòmiques i culturals al voltant de la carxofa
Consells de cuina
Descobriu la varietat de la sardina arengada de Catalunya i com s’ha de cuinar correctament
El certamen gastronòmic torna a Barcelona, acompanyat d’una ‘master class’ amb Enric Canut i un tast de vins
La llonganissa artesana Sendra té reconeixement nacional i internacional
Us convidem a descobrir les cafeteries d'especialitat i la 'cultura del cafè'
Albert Om agafa el relleu a Bruno Oro com a 'bacallaner novell'
Consells de cuina
Els bols permeten fer un menjar complet en un sol àpat

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

  • CarxofaEl cor més saborós de l'hivern
  • Sense glutenBons restaurants aptes per a celíacs... i també per a no celíacs!
  • Tot s'aprofitaA la nevera, no ens sobra res: receptes per no llençar menjar
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: