cuina.cat

menjar | beure | viure

Jaume Giró i Giró Selecte Gran Reserva Brut Nature 2008 ha estat guardonat en els Premis Vinari com a Millor Cava i Millor Gran Reserva del 2016.
Us oferim un recorregut per les fires més simbòliques i famoses del nostre país
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Aquest Nadal
Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d'un dels mol·luscs més consumits per Nadal
Aquest Nadal
Aquests petits animals d'aigua que protegeixen el seu cos tou amb una closca, són exquisits i entretinguts de menjar per Nadal
Ester Ferrando guanya el primer premi de la Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils
Aquest Nadal
Trucs ben fàcils perquè us quedi perfecta
Us oferim una llista dels clàssics de la gastronomia nipona que us faran la boca aigua
Aquest Nadal
Per gaudir d'uns bons canelons casolans, no només podem fer el farcit. També podem fer-ne la pasta!
El Grup Cultura 03 enceta una nova etapa i canvia de nom
El Consorci de Turisme engega una campanya que culminarà amb un sorteig de productes i experiències valorats en 1.000 €
Consells de cuina
Hortalisses i vegetals servits de manera divertida i sorprenent
Consells de cuina
Tothom gaudeix del sabor de les patates en cuinar-les, però cada varietat té el seu gust característic, la seva aroma i la seva textura, i la clau és saber quina és la més adequada en cada moment
  • Baralla de gallsPota blava del Prat o gall del Penedès? Un combat que es resol als fogons!
  • Fum... Fum... Fum...Delícies fumades per omplir la taula dels àpats més festius
  • De luxe i sense cobertsObrim la gana amb aperitius gurmet que es mengen amb els dits
Sortegem entrades per al dia 17 de desembre al Museu d’Arqueologia de Catalunya
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones a l'Aula Restaurant de l'Escola d'Hoteleria CETT de Barcelona
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: