cuina.cat

menjar | beure | viure

Botifarra d’ou, truita i coca de llardons, els protagonistes de la jornada
Consells de cuina
Paradigma de la cuina de la carn crua, per bé que també es fan amb peix, hortalisses o fruita
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Tretze restaurants del municipi aposten per recuperar la tradició culinària dels plats amb aquest peix
Consells de cuina
Descobriu el producte més representatiu dels Països Catalans i coneixeu-ne totes les variants i noms
Descobriu quins són els restaurants catalans amb les màximes distincions de la guia francesa
Els Majoristes de Mercabarna preveuen vendre’n uns 12 milions d’unitats
Jordi Roca ha creat una galeta especial per a l’obra i Marta Raguer ha fet unes postres de cada personatge
Consells de cuina
És saludable i ajuda a prevenir malalties i a mantenir-nos sans
Consells de cuina
Les redescobrim i donem tres receptes per llepar-se’n els dits
L’hàbit de comprar productes naturals a pes torna amb força
Consells de cuina
Un repàs al derivat de la llet més saludable i gustós
Han participat en la campanya 80 restaurants, i 45.000 persones han tastat la Tapa

Per Ada Parellada

Per Miquel Àngel Roque

Per Susanna Fruto i Josep Àngel Guimerà

Per Josep Sucarrats

Per Ferran Caldés

Per Rosa Maria Espinosa

  • Bojos pel formatgeSi encara no n'esteu, us presentem cinc botigues amb especialistes que us faran perdre el seny pels lactis.
  • GaroinesÉs hora de pinxar-nos! O no... Els secrets per obrir-les i cuinar-les.
  • FideusLa pasta dels catalans
Participa-hi i guanya un àpat per a dues persones al restaurant Summum de l'Hotel Alimara de Barcelona
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: