cuina.cat

menjar | beure | viure

Qui som

Redacció

Editor: Gerard Birbe
Director:
Josep Sucarrats
Directora d'art: Natalia Mazzarella
Cap de redacció: Carme Melià
Redactor: Ferran Caldés
Assessor culinari: Pep Nogué
Correcció de textos: Elisabet Kamal

Comercial

Responsable comercial de gastronomia: Esther Vergés
Coordinació de publicitat: Ester Rius
Disseny i coordinació gràfica: Joan Aguiló

Edita

Grup Cultura03

som Sàpiens Publicacions

Director general: Jordi Creus
Director de desenvolupament del negoci i operacions: Antonio Medina
Responsable de subscripcions i distribució: Marta Serra
Director de desenvolupament i nous projectes: Pere Romanillos
'Controller' financera: Berta Ruiz
Cap de mitjans digitals: Caterina Úbeda


Disseny web: Cesc Fàbregas Estudi
Sistemes: Mad Systems
Desenvolupament:
Bab Software
El millor pa és el que està elaborat amb productes 100% naturals i molta creativitat. Et diem on trobar-lo
Botifarra d’ou, truita i coca de llardons, els protagonistes de la jornada
Paradigma de la cuina de la carn crua, per bé que també es fan amb peix, hortalisses o fruita
Tretze restaurants del municipi aposten per recuperar la tradició culinària dels plats amb aquest peix
Descobriu el producte més representatiu dels Països Catalans i coneixeu-ne totes les variants i noms
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: