No queda res perquè arribi una de les festes més importants del l'any. Amants dels fogons o no, és una època en què toca cuinar. Per això hem pensat que us anirà bé un cop de mà tot oferint-vos un bon grapat de receptes i menús per ajudar-vos a preparar un dels àpats més familiars.
Menús
Consells de cuina
La varietat de pollastres conforma tota jerarquia i, per aquesta època de festes, us presentem tots els que trobareu al mercat perquè trieu el que més us convingui
És el més gros dels europeus, un crustaci de pinces potents les possibilitats culinàries del qual donen com a resultat preparacions exquisides
Us expliquem alguns secrets i trucs per gaudir al màxim d’un dels mol·luscs més consumits per Nadal
Aquests petits animals d’aigua que protegeixen el seu cos tou amb una closca són exquisits i entretinguts de menjar per Nadal
Trucs ben fàcils perquè us quedi perfecta
Per gaudir d’uns bons canelons casolans, no només podem fer el farcit. També podem fer-ne la pasta!
Una de les joies de la gastronomia occidental
Decàleg d’ús per saber-ho tot sobre aquest crustaci
Com gaudir del millor ibèric de gla, tall a tall
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: