Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al 'parfait' de coco, munteu la nata amb una vareta. Reserveu-la en fred.
  2. Feu coure al bany maria la llet de coco, el sucre i el rovell d’ou, barrejant-ho, fins a 84 ºC. Refredeu la barreja i afegiu-hi a poc a poc la nata muntada. Reserveu-ho.
  3. Talleu les fruites naturals al vostre gust i disposeu-les en un bol de manera elegant. Congeleu la polpa de maracujà i de pinya, i raspeu-ho amb una forquilla de tant en tant per obtenir un granissat.
  4. Mulleu les fruites amb el 'parfait' de coco i disposeu-ho damunt dels granissats i els cubs de mango deshidratats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: