Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu la polpa de la fruita de la passió amb la clara d’ou en pols i bateu-ho fins al punt de neu. 
  2. Incorporeu-hi els dos sucres amb suavitat. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, doneu forma a la merenga obtinguda ('pavlova'). Feu-ho coure al forn 1 h a 100 ºC. 
  3. Poseu-hi, a la mateixa temperatura i el mateix temps, les làmines de pinya tallades amb una mandolina. Emplateu la 'pavlova' amb el gelat i el mango i salseu-ho amb la fruita de la passió fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: