Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la carn ben fina i reserveu-la.
  2. Feu una picada ben fina de ceba i julivert. Afegiu-hi el rovell d’ou, les gotes de llimona, el cogombre, el vinagre i la mostassa en gra, i treballeu-ho fins que quedi ben barrejat.
  3. Emulsioneu-ho amb oli d’oliva verge extra i una cullerada de iogurt d’ovella.
  4. Salpebreu-ho i afegiu-hi la carn. Treballeu-ho bé. Munteu el plat i acompanyeu-lo de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: