Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet al foc amb la beina de vainilla. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu infusionar la llet amb la vainilla. Deixeu-ho refredar a la nevera un dia per l’altre. 
  2. En una batedora, barregeu tots els sucres i la resta d’ingredients sòlids, i després afegiu-hi el rovell. Al cap d’una estona tireu-hi la llet de mica en mica i el rom. Deixeu reposar aquesta massa 24 h a la nevera. L’endemà, coeu els canelés en els seus motlles especials —són de coure— 40 min a 200 ºC. Podeu acompanyar aquest pastisset amb un gelat de torró o una escuma de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: