Tiramisú PT30M Tiramisú Ingredients:

Ingredients per a 4 persones:

• 350 g de formatge mascarpone
• 100 g de sucre
• 2 rovells d’ou
• 16 melindros
• cacau en pols

Per amorosir els melindros:

• 200 g de cafè exprés
• 50 g de sucre
• 1 gotet de licor d’amaretto

Instructions: Bateu el sucre amb el rovell d’ou fins que s’emblanquini i augmenti de volum. Integreu-hi el formatge mascarpone. Ha de quedar amb textura de crema. A part, barregeu el sucre amb el cafè i afegiu-hi l’amaretto.  Remulleu els melindros en aquest líquid i poseu-los en un plat.  En una copa o una tassa que pugui anar a taula, poseu-hi tres cullerades de crema de mascarpone, a sobre una capa de melindros, després una cullerada de crema de mascarpone, una altra capa de melindros i, finalment, una altra cullerada de mascarpone.  Guardeu-ho a la nevera fins a l’hora de servir, que serà quan hi empolsareu el cacau en pols per sobre.

cuina.cat

menjar | beure | viure

  • Comenta
Postres

Tiramisú

Per: Ada Parellada

Nivell de dificultat: Baixa

Temps de preparació: 30 min

Tiramisú

Ingredients per a 4 persones:

• 350 g de formatge mascarpone
• 100 g de sucre
• 2 rovells d’ou
• 16 melindros
• cacau en pols

Per amorosir els melindros:

• 200 g de cafè exprés
• 50 g de sucre
• 1 gotet de licor d’amaretto

Preparació:

  1. Bateu el sucre amb el rovell d’ou fins que s’emblanquini i augmenti de volum. Integreu-hi el formatge mascarpone. Ha de quedar amb textura de crema. A part, barregeu el sucre amb el cafè i afegiu-hi l’amaretto. 
  2. Remulleu els melindros en aquest líquid i poseu-los en un plat. 
  3. En una copa o una tassa que pugui anar a taula, poseu-hi tres cullerades de crema de mascarpone, a sobre una capa de melindros, després una cullerada de crema de mascarpone, una altra capa de melindros i, finalment, una altra cullerada de mascarpone. 
  4. Guardeu-ho a la nevera fins a l’hora de servir, que serà quan hi empolsareu el cacau en pols per sobre.


Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Cuina.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: