cuina.cat

menjar | beure | viure

Receptes amb tomàquet
Quan va arribar d'Amèrica l'any 1540, el tomàquet es considerava verinós. Van haver de passar uns quants anys fins que no es va convertir en un ingredient habitual dels àpats quotidians (es va generalitzar com a aliment a finals del segle XVII). Ara no és només una de les hortalisses més consumides i adquirides als mercats, sinó que també és el protagonista de festes i dóna nom a restaurants (vegeu, per exemple, el Pepa Tomate del barceloní barri de Gràcia) i programes de televisió, encara que fossin, aquests, una mica eixelebrats. Amb tots vosaltres, el nostre especial dedicat al tomàquet.
Vídeo
vd-dos tomates y un destino
Què passa quan dues hortalisses que provenen de mons diferents i es coneixen a través d’un xat fan un cafè? La resposta la vam trobar fa un temps en aquest vídeo plaent i divertit de Veterinaris Sense Fronteres.
Tipus
Al gust de tothom
En el número 135 del CUINA (agost 2012) vam dedicar un extens reportatge als tomàquets. Hi vam incloure una pàgina doble amb els diferents tipus de tomàquets que, de tan acolorida com era, semblava un cistell del mercat. Te'n deixem el PDF a continuació. Pots visualitzar-lo en aquesta mateixa pàgina o descarregar-te'l i emportar-te'l quan vagis a fer la compra.

 
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
Cuina.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07 Amb la col·laboració de: